bastien herve har tagit detta foto av stockholm kungsgatan

Som ni alla vet lever vi i en speciell tid just nu där vi måste ta särskild hänsyn till hygien, vår hälsa och varandra. Vi hoppas för det första att du och dina närstående är friska. 

Vi på SnappCar är noga med att följa nyheterna om spridningen av coronaviruset och håller oss självklart till rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Vi vill därför informera dig om hur vi hanterar situationen när det kommer till vår verksamhet, och hur vi vill att du som medlem agerar om du vill använda vår tjänst den närmaste tiden. 

Från och med idag till (åtminstone) den 28:e april kan du avboka din bokning gratis. Detta gäller också avbokningar inom 24 timmar vilket normalt inte gäller. Vi vill göra det extra flexibelt att avboka om du inte längre vill åka på grund av situationen.

För dig som ska använda SnappCar närmaste tiden

Om du ska hyra eller hyra ut din bil ber vi er att hålla avstånd från varandra och inte skaka hand vid nyckelöverlämning för att minska risken för smittspridning. Ni kan möta varandra med ett leende istället! 😊 Du kan också välja att hyra en Keyless-bil där ni inte behöver mötas, utan du öppnar bilen med hjälp av appen. 

Ta ditt eget ansvar genom att ta med våtservetter eller handdesinfektion i den mån det går. Desinficera bilens ratt, dörrhandtag, växelspak, instrumentbräda och säkerhetsbälte före och efter användning av bilen om du har möjlighet till det. Detta gäller naturligtvis också för bilägare. 

Har du själv feber, hosta eller visar andra symtom på coronaviruset? Vi ber dig då att stanna hemma. Avboka din bokning genom appen oavsett om du är en bilägare eller hyrestagare då vi inte vill riskera att sprida viruset.  

Har du ett samhällskritiskt jobb som du inte kan ta dig till? Hör av dig till oss  genom kontaktformuläret på “Vanliga frågor” så hjälper vi gärna till med några rabattkoder. 

Tack för att du läser och hjälper oss att följa riktlinjerna. Genom att göra det tillsammans hoppas vi att vi kan begränsa detta.

Varma hälsningar,

Fredrik, Li och Kajsa på SnappCar

Om Li Höglund

Li är Keyless Lead på SnappCar. Henne kan du prata med när det gäller våra nyckelfria bilar!

KATEGORI

Om Snappcar