asfalt-bil-fordon-1237110

Från och med idag (den 28/11/2019) gör vi ändringar i försäkringskostnaden för hyrestagare på SnappCar. Vi gör det då vi har fått in ett stort antal konstruktiva önskemål kring detta från just hyrestagare som hyr ofta.

Vår självriskreducering har tidigare varit väldigt hög, dyrast i branschen faktiskt, men vi sänker den till nivåer mellan 59 och 120 kronor per dygn. Den exakta nivån du får är beror på hur ofta du hyr hos oss, din ålder och vilken bil du bokar. För att fortsatt kunna betala de försäkringskostnader vi har ökar vi samtidigt grundsjälvrisken med en tusenlapp.

Vår syn på försäkringen och sättet vi jobbar med den är att den ska vara tydlig och självfinansierad. Som bolag vill vi vara tydliga med vad vi jobbar med; bildelning och inte försäkringar, vilket är varför vi i motsats till andra aktörer inte vill tjäna pengar på försäkring eller för den delen försäljning av bilar (vilket SnappCar fortfarande är ensamma om).  I det här fallet ändrar vi till vad våra hyrestagare vill ha och visar det sig att vi sänker försäkringskostnaden i och med detta så förbättrar vi villkor eller kostnad framöver.

Har du frågor om självrisk eller reducering så kontakta oss gärna på support@snappcar.se