Vi får ofta frågan om vi är en bilpool eller biluthyrning, och vad olika resor kostar. Svaret är, det varierar beroende på bil och användande. Till skillnad från andra bildelningsalternativ vill vi heller inte binda upp brukandet i månadsavtal.

En stor del (ca. 70%) av de som hyr via SnappCar gör det en gång varannan månad för att åka till stugan eller hälsa på släkten 2-3 dagar, en bit utanför det kommunala trafiknätet. Vi börjar dock också få en annan grupp användare, framförallt i storstäderna, som inte har någon bil men som använder SnappCar betydlig oftare.

Då vi vet att våra bilägare föredrar ”återkommande” hyrestagare så börjar har vi därför börja ta fram paket eller medlemsnivåer som dels visar på rena fördelar men också rabatter för återkommande hyrestagare. Kort sagt, ju oftare du hyr via SnappCar så får du direkta rabatter och fördelar. Tänk Eurobonus fast inga invecklade trappor och poäng du måste följa upp, utan direkt.  Läs mer om hur du blir superhyrare här.

carpool bilpool snappcar

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Nyheter, Tips för bildelare