Efter en högtrycksperiod, även på bildelningsfronten går vi mot en lite långsammare period bildelningmässigt. Under just september så vet vi från tidigare år att antal delningar sjunker kraftigt, vilket innebär att det är väldigt lätt att få tag på bil, för dig som vill hyra!

För bilägare har vi börjat erbjuda i inkomstgaranti för bilägare som bor centralt i Stockholm, Malmö och Göteborg – där efterfrågan på bil ofta är för stor för att kunna plockas upp. Är du bilägare och bor någonstans på kartan ovan eller på central postnummer i Göteborg eller Malmö?  Läs mer här.

Har du din bil stående centralt i någon av våra tre största städer kan du även anmäla intresse för keyless. Innan årets slut planerar vi att gå ut med en test på ett par utvalda bilar där vi installerar teknik för att öppna dörrar via app, så du inte behöver möta upp hyrestagaren varje gång. Har du en bil som täcks av våra inkomstgarantier och är intresserad? Skriv din mail här för intresseanmälan.

Även om just September och oktober är lite långsamma månader så fortsätter vi växa i stadig takt (vi dubblas ungefär var 6 månad nu) vilket innebär att vi är i stort behov av mer hjälp på kontoret. Känner du någon som vill jobba med oss för att göra bildelning bättre och enklare? Tipsa dem gärna om oss. Vi letar efter någon som kan hjälpa bildelare och hyrestagare på plats och från kontoret. Läs mer här.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Nyheter, Tips för bildelare