I skrivande stund är det ganska exakt 1 månad kvar tills vi alla lämnar staden bakom oss och njuter av alla svenskars favorithögtid: midsommar!

Midsommar är inte bara högtid för oss som älskar små grodorna, lustigt nog är också midsommar högtid för Sveriges alla biluthyrningsfirmor. Redan nu börjar familjebilarna ta slut på många ställen, och för många är det normalt att betala 2500-3000 kr (plus bränsle) för bilhyran!

Bu och blä och nej säger vi på SnappCar till dom priserna! Vårt jobb är inte bara att hjälpa miljön genom att dela på bilar som finns istället för att hyra eller köpa nyproducerade bilar, utan att också hjälpa alla i behov av bil att inte behöva lägga så mycket pengar för bil över en långhelg, när dom kan användas till mycket bättre saker.

Så, som en del i vårt arbete att se till så du får mer sill på bordet, mer blommor i midsommarstången och en extra snaps eller två kommer här våra 6 favoritbilar som är lediga över midsommarhelgen (just nu, skynda dig att skicka en bokningsförfrågan!).

Våra kriterier har varit: Kombi (hela familjen, partytältet och grillen ska ju med), automat (vi vet alla hur kul det är att veva runt i soppan på väg in och ut ur stan) och att bilägaren hyrt ut förut, så du vet att hen är seriös och erfaren. Om du klickar här kan du se resten av bilar vi inte tog med i denna artikel, som alla är kombibilar med automatlåda.
PS: Du kanske inte är ute efter just den typen av bil vi valt. Det är lugnt, gör en egen sökning på snappcar.se så kan du oavsett preferens spara dig själv en rejäl slant över midsommar!

mercedes_1

Mårtens Mercedes-Benz C250

Glid till stugan i stil! Och med all packning du behöver, och lite till. En snygg, tyst, pålitlig och extremt lastvänlig bil. Skynda dig att boka, hon kommer inte stå still mycket över sommaren.

Kolla in Mårtens Mercedes-Benz nu!

volvo 10

Michiels Volvo V70

Det finns verkligen inte mycket kvar att skriva om Volvos som inte skrivits. Denna Volvo däremot kan du få med 2 barnstolar, 1 babyskydd och en riktigt snygg takbox med!

Kolla in Michiels Volvo V70 nu!

skoda-5

Nandis Skoda Roomster

En supertrevlig kombi där Nandi också erbjuder gratis barnstol! En snål bil för sin storlek, som garanterat kommer ta en lycklig familj på äventyr.

Kolla in Nandis Skoda nu!


skoda-8

Leifs Skoda Octavia

Den antagligen snålaste bilen på listan! Dessutom med AC, farthållare och parkeringsradar. Det är inte så konstigt att Leif är en av våra mest populära uthyrare!

Kolla in Leifs Skoda nu!

audi_2

Omios Audi A4 Avant

Även denna bil är helt enkelt otroligt fin. Audi är kända för att göra lyxbilar, och denna A4 Avant är inget undantag!

Kolla in Omios Audi nu!

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Om Daniel Ullenius

Growth Marketer på SnappCar & bilnörd! 🚗 🤓

KATEGORI

Nyheter