Sportlovet är alldeles strax här för oss i Mellansverige! De vanligaste symptomen på det brukar vara att flygresor är dyra, alla hyrbilar är slut eller har mystiskt ökat i pris och att alla barn är gladare än vanligt. Även vi på SnappCar ser effekterna av sportlovet: antalet bokningar ökar som en raket! 🚀

Stannar du hemma i stan över hela ledigheten, eller kan du tänka dig att hyra ut din bil under lovet? Lägg upp den hos oss idag så kan du tjäna en hacka samtidigt som du hjälper några som ska iväg! (psst, du får också en Telia Sense-dosa om du hyr ut din bil via SnappCar. Mer info här)

Är du sugen på att ta med familjen och åka iväg några dagar? Det finns otroligt mycket bra resmål runt om oss, och här är 5 bokningsbara bilar som tar dig långt nästa vecka! 🛣

saab.jpg

1. Gustavs SAAB 9-5

Säkra och otroligt rymliga (undertecknad sov i bakluckan på sin egen SAAB 9-5 under hela Bråvalla festival förra året) är SAAB en bil för alla behov på alla lov. Gustav ger dig generöst både 300 fria kilometer/dag och kan låna ut en bilbarnstol! AUX-ingång och lädersäten gör resan perfekt, var du än ska.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Bilen fungerade bra och upphämtning och lämning gick smidigt.”

Hyr Gustavs SAAB 9-5

spacestar.jpg

2. Ikdams Mitsubishi Space Star

Mitsubishi gör några av världens mest pålitliga motorer, och Space Staren har dessutom plats för massor av packning, trots att bilen är ganska liten på utsidan. Komforten är dessutom väldigt hög, vilket gör den till en superhärligt bil att åka långt med!

Hyr Ikdams Mitsubishi Space Star

volvo.jpg

3. Jens Volvo V70

Bilen är en V70, finns det något mer att säga? Jo, att Jens är en av våra bästa och mest populära uthyrare! Här får du både en av världens säkraste och rymligaste bilar, och också en ägare du kan vara trygg med.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Toppenbemötande! Föredömligt och smidigt på alla sätt. Rekommenderas varm!”

Hyr Jens Volvo V70

citroen.jpg

4. Oscars Citroën C5

C5an är bland de rymligare franska bilarna, men det bästa med dom är saker som inte märks direkt: adaptiv (Hydroactive som det heter på bilspråk) stötdämpning och speciella bromsar gör att bilen är otroligt skön att köra. Du får dessutom 300 fria kilometer per dag, vilken deal!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Hyrde en dryg vecka mitt i sommaren. Bra och trevligt bemötande. Bilden var nyservad på verkstad inför uthyrningen så att allt skulle funka perfekt.”

Hyr Oscars Citroën C5

mazda.jpg

5. Mahdis Mazda 6

Sist och kanske också minst hittar vi en härlig Mazda. Den enda bilen på listan som inte är en kombi, men med otroligt mycket andra fördelar: GPS, AC, jättebra dubbdäck och en otroligt omtyckt ägare gör Mahdis Mazda till en fantastisk bil för t.ex ett par som vill åka iväg, oavsett om det är lov eller ej.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Bra dubbdäck, har kört till Hälsingland under snökaos-helg och har känt mig trygg hela tiden. Trevligt bemötande från Mahdi och stort plus när jag fick skjuts till bussen efter att ha lämnat bilen! Bil med mindre fin utsida men mycket valuta för pengarna.”

Hyr Mahdis Mazda 6

snappcars logotyp

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Om Daniel Ullenius

Growth Marketer på SnappCar & bilnörd! 🚗 🤓

KATEGORI

Nyheter