Mattias älskar sin Mini men då familjen redan har en bil blir det svårt att få det att gå ihop ekonomiskt med en bil till. Genom att hyra ut bilen vi SnappCar kan Mattias behålla sin extrabil.

Varför valde du att dela din bil via SnappCar?
Jag älskar min bil men har inte råd att behålla den om jag inte hyr ut den. Den är lättkörd och jag gillar delningsekonomi som koncept och hur det låter alla få tillgång till bil.

Vad använder du din bil till?
Jag använder den när jag reser runt i stan eller ska till flygplatsen. Min fru har en företagsbil sp vi använder inte min bil så mycket. Jag gillar verkligen bilen och som nämnt tidigare är det SnappCar som möjliggör att vi kan ha kvar den.

Hur har din SnappCar-upplevelse varit?
Jag gjorde en profil för ett tag sedan men började bara nyligen få förfrågningar. En hyrestagare orsakade en repa på sidan av bilen men det var jätte enkelt att göra en skadeanmälan och få det åtgärdat. Så jag är nöjd!

Hyr Mattias bil här till ett riktigt bra pris!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Intervju med bildelare