Vi mötte upp en av våra användare Per för att provköra hans Tesla Model S 75D och passade på att ställa några frågor om hans upplevelse av SnappCar.

Varför valde du att köpa just den här bilen?
Matte. Det är ingen billig bil men jag gjorde en del uträkningar och kom fram till att jag sparar pengar i slutändan. Jag pendlar till jobbet varje dag ungefär 150km och spenderar runt 2 timmar om dagen i min bil. Jag ville ha en bil som var ekonomisk och miljövänlig. Jag tror elbilar är framtiden och jag vill vara med från starten.
Varför valde du att dela din bil via SnappCar?
Jag känner att jag har ett uppdrag, jag vill att andra ska få uppleva framtidens bil. Jag vill att de ska se att elbilar inte behöver vara långsamma eller ”töntiga”. Genom att låta andra hyra min bil tror jag att jag bidrar till färre negativa fördomar kring elektriska fordon.
Jag är lyckligt lottad som får köra den här bilen varje dag och jag vill dela känslan av att köra den här bilen med andra.
Hur hörde du talas om SnappCar?
Det dök upp en annons i mitt facebookflöde och jag tyckte det ar en briljant idé.

 

Hyr Pers Tesla eller kolla in hans andra bil, en Volvo V70 2010. Har du några frågor om hur det fngerar att hyra eller hyra ut bil via SnappCar? Kontakta oss direkt på support@snappcar.se eller ring 08-40309592.

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Intervju med bildelare