Monika i Göteborg delar sin bil på SnappCar. Vi mötte upp henne för att ställa lite frågor.

Varför valde du att dela din bil via SnappCar?
Jag ser bilen som ett privilegie nu för tiden och jag vill att andra ska få tillgång till bil när de behöver. SnappCar är ett miljövänligt och socialt alternativ till bilägande. Jag är glad att kunna dela min bil och jag tycker att priset är rimligt både för bilägare och hyrestagare. Min bil står parkerad mycket och den är ju mer användbar om fler får använda den när jag inte gör det.

Vad använder du din bil till?
Min gamla mamma bor 10mil härifrån och jag använder bilen för att hälsa på henne. Jag arbetar på kulturdepartementet i Göteborg och är väl medveten om de sociala fördelarna med delningsekonomin. Därför tror jag att det är en bra idé att vara bilägare hos SnappCar.

Har du haft några problem när du hyrt ut eller är det något du vill dela med dig av?
Inte direkt, alla har varit vänliga och tackasamma att jag hyr ut min bil. Hittils inga dumskallar eller otrevliga personer, och det är inget jag är orolig för. Om någonting skulle hända kontaktar jag SnappCar direkt. De har en bra community.

Med endast 5-stjärniga betyg i bagaget fortsätter Monika att hyra ut sin bil till fler och fler nöjda användare. Vill du hyra Monikas bil? kolla in den här.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Intervju med bildelare