En av de svenskaste högtiderna vi har firas i år på fredag den 23:e juni.
Sommarhus, fritidshus eller weekendhus. Kärt barn har många namn och visst är det fantastiskt att ha möjligheten att fly vardagen och spendera lite tid i sommarstugan.Vare sig du åker till stugan över midsommar eller om du väljer att spendera hela din semester där påverskas ditt bilanvändade en hel del.

Som bilägare är det vanligt att den ordinarie bilen blir stående hemma under en längre tid. Detta är ett perfekt tillfälle att hyra ut den. Du kan få in lite extra pengar samtidigt som någon annan kan ta nytta av din bil istället för att den bara står parkerad. Dessutom är sommarmånaderna den tiden på året det skickas flest hyresförfrågningar så chanserna att få bilen uthyrd är goda!

Som hyrestagare kan SnappCar vara ett bra alternativ att smidigt ta sig till och från sommarstugan. Du kanske äger en egen bil men behöver lite extra lastutrymme, då är SnappCar suveränt. En viktig del av semesterupplevelsen är frihetskänslan. Man vill kunna komma och gå som man vill, ta sig ner till sjön eller till affären utan att vara beroende av kollektivtrafik eller väder. Bilen är en viktig del av semestern och det är viktigt att allt fungerar. Med SnappCar är du fullt försäkrad om någonting skulle hända.

Vi på SnappCar vill även i år påminna om att antalet trafikolyckor är särskillt högt under midsommarhelgen. Många påbörjar sin semester och far ut på vägarna andra vill besöka släkt och vänner för att fira. I kombination med att vi traditionsenligt dricker alokohol under midsommarfirandet blir det extra farligt att ge sig ut på vägarna. Självklart ska man alltid vara försiktig när man är ute och kör men just till helgen är det viktigt att:

  • Vara ute i god tid
  • Planera rutten
  • Undvika körning nattetid

Slutligen vill vi på SnappCar önska er alla en glad midsommar. Glöm inte att använda vår midsommarrabatt genom att ange rabattkoden ”midsommar2017” (utan citationstecken) vid betalningssteget. Mer information finns i vårt senaste mailutskick.

 

 

 

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Nyheter