Sommaren är över och SnappCar´s 5-årsjubeleum närmar sig med stormsteg. Tiden går fort när man har roligt. Våra utvecklare har varit väldigt upptagna under sommaren och här kommer en liten uppdatering om vad de haft för sig:

Ny direktbokningsfunktion

Vår direktbokningsfunktion har fått sig ett ansiktslyft oc hflera nya funktioner har introducerats. Det här är de nya alternativen för direktbokning:

  • Aktivera endast för verifierade hyrestagare;
  • Aktivera för alla användare.
  • Aktivera endast för användare som har ett högre snittomdäme än X stjärnor.
  • Aktivera endast för användare som tidigare bokat din bil.

Med den nya direktbokningsfunktionen kan bilägare specifisera närmare vem de vill ska ha snabb tillgång till deras bil.

Förbättrad sökmotor och ”SnappAssist”

Nytt för i höst är att ni bilägare som snabbt svarar på hyresförfrågningar automatiskt hamnar högre upp bland sökresultaten. Accepterade hyresförfrågningar belönas också med bättre placering i sökmotorn. Nya bilar hamnar också högre upp för att ge alla en chans att få sin bil uthyrd.
SnappAssist är vår automatiska funktion som letar rätt på liknande bilar som kan vara intressanta för dig. Vår uppdeterade version av SnappAssist fungerar som ett tinder för bilar. Här kan man snabbt bläddra bland liknande bilar och skicka förfrågningar genom att klicka på den gröna knappen.

se-snappassist

Nya tips för en optimal SnappCar-upplevelse:

Som en onlineplattform är det viktigt att våra användare får en smidig digital upplevelse. Även om vi alltid testar sidan noggrant och ofta finns det enheter och webläsare som inte fungerar optimalt. Efter att ha samlat in information ifrån er användare rekommenderar vi följande för den bästa upplevelsen:

Använd alltid en uppdaterad webläsare, vi föreslår google chrome, även i din smartphone. Vad gäller mobila enheter rekommenderar vi att man använder senaste versionen av iOS/Android. Vi har upptäckt stora problem hos användare med Android 4.1 eller äldre samt iOS 6 eller äldre.
Upplever du problem med hemsidan? Vänligen gå till http://www.supportdetails.com för att se vilken webläsare och/eller operativsystem du använder. Vidarebefordra gärna informationen till support@snappcar.se så vi kan förbättra sidan ytterligare!

 

 

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Om Snappcar