unnamed

Toppen! Du hyr ut din bil via SnappCar eller du är intresserad av att testa. Du tillhör härmed SnappCars community bestående av tusentals bilägare och hyrestagare i 4 Europeiska länder.

Det är viktigt att du som bilägare känner dig trygg vid uthyrning av din bil. SnappCar kontrollerar alla medlemmar, bilägare som hyrestagare, för att säkerställa en trygg plattform. Nedan kan du läsa mer om hur våra kontroller går till:

  1. Medlemmars identitet verifierad
  2. Våra spelregler
  3. Hyrestagarens profil
  4. Bilägarens försäkring

1. Medlemmars identitet verifierad

Säkerhet och tillit är en av våra grundpelare. Personer som vill hyra en bil via SnappCar behöver alla gå igenom en verifieringsprocess där vi säkerställer deras identitet. Hyrestagaren fyller i sitt namn, adress, sitt telefonnummer och laddar sedan upp en bild på sitt körkort. Utöver detta kräver vi ett extra verifieringssteg där vi kontrollerar så att angiven information från facebook eller banköverföring, stämmer överens med informationen som angivits från hyrestagaren.

Ser allt bra ut? Toppen, hyrestagaren kan nu börja skicka hyresförfrågningar.

2. Våra spelregler

Varje community har sina egna regler, även vi. Alla våra medlemmar måste acceptera dessa regler (allmänna vilkor) i samband med registreringen.

Läs våra allmänna vilkor här

3. Hyrestagarens profil

För de flesta är bilen en värdefull ägodel. Därför kan det vara lite pirrigt att hyra ut bilen till någon man aldrig tidigare träffat. Genom att titta på användarens profilsida kan man få lite extra information. Många skriver lite om sig själva och laddar upp en bild. På så sätt blir det lättare att lära känna personen du vill hyra ut bilen till.

Har du fått din första hyresförfrågan? Använda meddelandefunktionen för att be om mer information kring uthyrningen eller om hyrestagaren. Endast verifierade medlemmar kan skicka meddelanden till varandra.

4. Bilägarens försäkring

Under hyresperioden är din bil försäkrad via If. Försäkringen är heltäckande och självriskeliminering finns att köpa till som tillval för hyrestagaren. Försäkringen fungerar som ett extra lager på din privata försäkring och skulle någonting inträffa påverkas den inte. Läs mer här.

Om någon skada skulle uppstå under hyresperioden löser vi det snabbt och smidigt. Efter att bilägaren kontaktat oss börjar If att behandla ärendet. All kontakt efter detta sker direkt med försäkringsbolaget.

Vad mer kan jag göra?

Det bästa du kan göra för att hjälpa oss fastställa en säker plattform är att skriva ärliga omdömen om våra anvädnare efter hyresperiodens slut.

Under ”mina uthyrningar” kan du lämna omdömen på slutförda bokningar!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Om Snappcar