Letar du efter en sommarbil inför semestern eller vill du bara ta en tur bort över helgen? Här listar vi 4 toppenbilar inför sommaren. Vi har just nu en mängd nya bilar som du kan hyra till rejält nedsatt pris och vissa till och med gratis genom vår sommarkampanj – boka gratis!

Volkswagen EOS 2.0 FSI – 2006

2Petter i Stockholm har precis lagt ut sin snygga Volkswagen cab. Vi hälsar honom varmt välkommen och uppmuntrar alla våra användare att kolla in här pärlan.

 

 

Peugeot 307 – 2004

3Linda i Huddinge hyr ut sin Peugeot 307 från 2004. Även den här bilen är helt ny på plattformen. Rymlig bil till bra pris och självklart utrustad med AC, perfekt för varma sommardagar!

 

 

Renault Master 2009

4Under Juni månad går det många flyttlass då det är det många studenter som flyttar ut ur sina boenden. Lukas är en riktig långkörare på SnappCar, han hyr ut sin Renault Master centralt i Stockholm. En pålitlig och rymlig bil perfekt för flytten eller ikea-vändan.

 

BMW 3-Serie Cabio – 2007

5Vill man hyra en snygg cab i Göteborg till ett bra pris så är Henriks BMW ett perfekt alternativ. Lädersäten, GPS, AC och 10 fria mil per dag, allt är inkluderat!

 

 

Hittade du din perfekta hyrbil i listan? Perfekt! Om inte, lugn, vi har hundratals bilar att välja emellan. Gå in på SnappCar.se och hitta din perfekta hyrbil! Om du har några frågor eller funderingar innan du hyr, kontakta community support på support@snappcar.se

 

 

 

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Om Snappcar