Idag är det fredag den 13:e och vi vet alla vad det betyder, åtminstone om man är vidskeplig. Allt som kan gå fel, kommer att gå fel. Så är idag verkligen en bra dag att hyra en bil hos SnappCar!?

Av Pernnille Öberg

Idag gör du bäst i att stanna hemma så du inte drabbas av någon hemsk olycka, eller? Har du någonstin undrat var det här skrocket kommer ifrån? Både dagen fredag och siffran 13 har varit förknippat med otur enda sedan medeltiden men det är inte förrens i slutet på 1800-talet som gemene man började oroa sig för olyckor på fredagen den 13:e. Idag förknippas dagen mest med en känd serie skräckfilmer från 80-talet. Lider du av paraskavedekatria (medicinska termen för fobi för fredagen den 13:e)  så kanske det är bäst att gräva ner sig under täcket idag.

Läs också: 4 tips för elbilsföraren

Är du däremot lite mer äventyrlig och funderar på att hyra en SnappCar? Smart drag! Hos oss är du nämligen fullt försäkrad emot skador och stöld. Vi erbjudar faktiskt den bästa bildelningsförsäkringen i Europa. Vi har också en säker plattform där alla våra användare har laddat upp sitt körkort och blivit verifierade av vårt sofistikerade säkerhetssystem. Är du fortfarande inte övertygad så vill vi påminna om att även dygnet-runt vägassistans ingår i hyrespriset. Vill man läsa på om vårt försäkringsavtal så hittar man det här.

Läs också: Klas hyrde ut sin bil flest gånger 2015

Du kan registrera dig helt gratis på www.snappcar.se. Är du inte redan en del av vår community? vad väntar du på? In och registrera dig idag!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Om Snappcar