Att äga din egen bil är dyrt. Du betalar varje månad för försäkring, bränsle och skatt. Alla pengarna går till en maskin som står still i snitt 90% av dygnet. Ibland behöver bilar servas, besiktas och repareras och det kan bli riktigt kostsamt. Hur gör man då för att hålla kostnaderna under kontroll?

Lägg ut din bil på SnappCar och börja tjäna pengar på den idag. Många användare täcker upp för sina årliga bilkostnader redan efter 3 månader.

Så hur fungerar det?

SnappCar är en plattform som kopplar samman bilägare med personer som kanske inte äger en egen bil men som har behov för bil ibland. De får via oss möjligheten att hyra en bil till lågt pris och fullt försäkrat. Det smarta är att du som bilägare tjänar pengar på någonting som du ändå inte använder särskillt ofta. Det kallar vi win/win!
Som bilägare sätter du själv ett dagspris och tillgänglighet. Är bilen t ex. bara tillgänglig under helgen så anger du det i tillgänglighetskalendern. Din bil är fullt försäkrad under hyresperioden genom vårt specialframtagna avtal via If. Dessutom så har vi supportpersonal tillgänglig via epost och telefon om du behöver hjälp med något.

Capture1

Hur mycket tjänar man egentligen?

En väldigt bra fråga som kan besvaras med hjälp av enkel mattematik. Först och främst så bestämmer du ett dagspris. Titta runt på hemsidan och se vad andra bilägare tar för sina bilar av liknande modell i ditt område. SnappCar ger dig ett rekommenderat pris för din bil men du kan justera priset ut efter behov.

Vi tar en närmare titt på exemplet ovan: Johan har en Renault Clio från 2012. Bilen kostar 900kr per månad i skatt och försäkring och står still 80-90% om dygnet.
Johan väljer att lägga ut sin bil på SnappCar till ett dagspris av 340kr och inkluderar 200 fria kilometer per dag i priset. 70% av de 340 kronorna åker direkt in på Johans konto när hyresperioden är avslutad. Resten går till försäkringen och en liten del till SnappCar. 238kr per dag är Johan garanterad. Det räcker faktiskt med att han hyr ut bilen en dag i veckan för att täcka upp för bilens månadskostnader vad gäller skatt och försäkring. Han kan också hyra ut bilen en längre period för att öka sina intäkter.

Om bilen körs mer än antalet fria kilomtrer du inkluderat så tillkommer en avgift per kilometer för hyrestagaren på 1kr, 2,50kr eller 4kr. Dessa pengar går direkt till bilägaren. Klicka här för att komma till vår kalkylator!

Registrera dig idag!

Står din bil också still större delen av dagen? Då kan du börja tjäna pengar på den. Registreringen är helt gratis och tar inte mer än några minuter. Ta mig till SnappCar.se!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

KATEGORI

Om Snappcar